Deze exclusieve villa (bouwjaar 2008) is gelegen op een perceel van maar liefst 1042 m² en biedt een woonoppervlakte van bijna 300 m². De woning is degelijk gebouwd in een tijdloze stijl en is op smaakvolle wijze afgewerkt. Ook de riante voor- en achtertuin zijn met zorg aangelegd en onderhouden.

Op de begane grond bevindt zich een gezellige woonkeuken, een sfeervolle woonkamer en een werkkamer. De twee bovenverdiepingen bieden zes slaapkamers, twee badkamers en veel bergruimte. Over de gehele lengte van de woning is er een bergzolder aanwezig. Uiteraard is er een geïsoleerde garage aanwezig, die inpandig bereikbaar is.

Aan alles is te zien dat de eigenaren veel aandacht voor detail hebben gehad tijdens de bouw en voor een harmonieus geheel hebben gezorgd door de interieurstijl goed te laten aansluiten bij de klassieke architectuur. Zo is de keuken uitgevoerd in landelijke stijl en zijn dubbele schuifdeuren geplaatst tussen de hal en de woonkamer en de woonkamer en keuken.

De indeling is als volgt:

Begane grond:

 • Entree in ruime hal met tegelvloer, hardhouten trapopgang, uitgebreide meterkast en volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal heeft men toegang tot de keuken, werkkamer, garage en via dubbele schuifdeuren toegang tot de woonkamer.
 • De sfeervolle woonkamer (ca. 7.48 x 6.06 m) is afgewerkt met een eiken vloer en spachtelputz wanden. Er is een gashaard (met afstandsbediening) geplaatst en maatwerk boekenkasten. Vanuit de woonkamer heeft men zicht op de achtertuin.
 • De ruime woonkeuken (ca. 8.68 x 4.08 m) is een gezellige en prettig lichte ruimte, welke is afgewerkt met een antraciet tegelvloer. Openslaande deuren bieden toegang tot de tuin, dubbele schuifdeuren vormen de verbinding met de woonkamer. De keukeninrichting is uitgevoerd in landelijke stijl en voorzien van een Boretti fornuis met afzuigkap, een vaatwasser en koelkast.
 • Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een kamer (ca. 6.06 x 4.44/ 3.37 m) die naar eigen inzicht kan worden gebruikt, bijvoorbeeld als werkkamer, speelkamer voor de kinderen of tweede zitkamer. De vloer in deze ruimte is afgewerkt met tegels in een beige/lichtgrijze kleurstelling, de wanden zijn voorzien van spachtelputz. Ook is hier een vaste kastenwand geplaatst.
 • De inpandig bereikbare garage (ca. 8.68 x 4.08 m) is geheel geïsoleerd en is afgewerkt met een tegelvloer, ook is er een loopdeur naar de achtertuin aanwezig en is er een douchehoek aangebracht.

1eVerdieping:

 • Overloop met vaste kastenwand.
 • Hoofdslaapkamer (ca. 4.44 x 4.12 m) aan de voorzijde van de woning met tapijt vloerafwerking, stucwerk wanden, vaste kastruimte en toegang tot badkamer 1.
 • Slaapkamer (ca. 4.75 x 3.00 m) aan de achterzijde met vinyl vloerafwerking, stucwerk wanden en een vaste kastenwand.
 • Slaapkamer (ca. 4.75 x 3.00 m) aan de achterzijde met vinyl vloerafwerking, behangen wanden en een vaste kastenwand.
 • Slaapkamer (ca. 4.26 x 2.36 m) met vinyl vloerafwerking en behangen wanden.
 • Badkamer 1 (ca. 3.39 x 1.87 m) is geheel betegeld en uitgevoerd met een inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator. Deze badkamer is direct toegankelijk vanuit de hoofdslaapkamer.
 • Badkamer 2 (ca. 3.63 x 2.36 m) is eveneens geheel betegeld en is voorzien van een inloopdouche, wandcloset, twee wastafels en een designradiator.


2eVerdieping:

 • Open ruimte (ca. 30 m²) met veel daglichttoetreding door de grote dakramen aan weerszijden. Hier is vaste kastruimte gerealiseerd en is tevens de cv-combiketel (Nefit Topline HR CW6) en unit van de mechanische ventilatie geplaatst en is aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig. Ook is er een vlizotrap naar de bergvliering.
 • Slaapkamer (ca. 4.42/ 2.30 x 3.94/ 1.30 m) aan de voorzijde met vinyl vloerafwerking, een dakraam en een speels rond raam in de voorgevel.
 • Slaapkamer (ca. 3.94 x 2.80 m) aan de achterzijde met vinyl vloerafwerking, vaste kasten en een dakraam.

Tuin:

 • Verzorgde voortuin met strakke hagen en veel ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.
 • Fraai aangelegde achtertuin (circa 19.00 x 17.00 meter) op het zuidwesten met veel privacy, vaste beplanting, meerdere terrassen, een tuinhuis (ca. 3.50 x 4.87 meter) , vijverpartij, gazon en een afgesloten achterom aan twee zijden van de woning. Achter de tuin bevindt zich een groenstrook en een watergang. 
All rights reserved.
Back to top